...

Bygg & vedlikehold 

 

Vi hjelper deg også med de fleste servicetjenester på hytta eller i hjemmet. . Snekker og tømreroppdrag som nybygg, rehabilitering og vedlikehold, salg, plenklipping, maling og beising,osv.

Flere av våre tjenester for hus og hytter til fastpris.
 • Terreng
  Vi Gir huset luft. Fjernere Store trær nær husveggen og vegetasjon tett inntil grunnmuren som ikke er gunstig for både hus og hytter og  klatreplanter inntil husveggen kan føre til skader på kledningen.
  – Vi Vurderer også terrenget rundt huset. Er det steder hvor vann fra terreng blir liggende mot grunnmuren, for eksempel på grunn av groper i terrenget? Dette kan føre til at grunnmuren stadig får tilført fuktighet ved regn og snøsmelting, dette løser vi for deg..
 • Mur
  Sjekker om det er mugg- eller soppvekst på grunnmuren. Ser også etter om det er løs puss eller sprekker i muren. Disse må i så fall utbedres. vi utfører feks flekkoperasjoner dersom det er små områder som er utsatt, men disse vil da synes i ettertid. Det er da anbefalt å rehabilitere hele veggen hvis pussen er løs på mer enn en fjerdedel av den.
 • Vegger
  Test om det har oppstått råteskader i kledningen . Finner vi tegn på råte, og vi bytter alle steder med råteskade. Er overflaten slitt, flasser eller skaller av, da maler eller beiser vi huset. vi vasker Husets yttervegger først for å bli kvitt svertesopp, grønske og forurensing.
 • Tak
  Vi Sjekker om takrenner og nedløp er i orden, og at de ikke er blokkert, og at de er festet godt og at det ikke er lekkasjer. vi Ser også over pipe, mønebeslag, lufting etc. Vi Ser etter Farer for om lekkasje er tilstede, spesielt hvis tettingen rundt pipa har morknet opp.Siden dette kan være vanskelig å oppdage innenfra. Vi anbefaler at vi kan sjekker slike ting en til to ganger i året.
  Ved å benytte deg av våre tjenester så fjerner vi også evt Mose på taket.

Andre tjenester


Rådgivning og prosjektering

 • Erfaring er helt avgjørende for et vellykket renoveringsprosjekt. Vi er en pålitelig rådgiver i forhold til vedlikeholds- og oppgraderingsbehov av fasader på bygg. Våre medarbeidere har verdifull kunnskap som du kan dra stor nytte av. Som din prosjektpartner kan vi garantere god informasjonsflyt mellom samarbeidspartnere og deg som oppdragsgiver. Vi har alle nødvendige sertifiseringer, mesterbrev, sentrale godkjenninger og påkrevde kurs innen de ulike fagområder
 • Alle som har jobbet med byggesøknader vet at suksess handler om stor nøyaktighet og lang erfaring. Ikke minst gjelder dette på større bygg og verneverdige eiendommer. Her kan vi  hjelpe til og spare deg for mye tid og ergelser
 • Statiske beregninger
 • Arkitekttjenester

Besøk oss gjerne på Facebook 

 

 Ring  byggavdelingen på +4790688807 eller send oss en mail på post@teamentreprenor.no 

Får du ikke svar så kan du sende oss en sms på samme nummer

 

 

...
Team Entreprenør AS

Dølabakken15
3215 Sandefjord


Hjemmeside:
www.teamentreprenor.no
E-post: post@teamentreprenor.no
Telefon 41143333.-