Bygg & vedlikehold

Team entrepenør AS

Vi hjelper deg med de fleste servicetjenester på hytta eller i hjemmet. Snekker og tømreroppdrag som nybygg, rehabilitering og vedlikehold, salg, plenklipping, maling og beising, osv.

Flere av våre tjenester for hus og hytter får du til fastpris.

Terreng

Vi gir huset luft, fjerner store trær nær husveggen og vegetasjon tett inntil grunnmuren som ikke er gunstig for både hus og hytter. Klatreplanter inntil husveggen kan føre til skader på kledningen. Vi vurderer også terrenget rundt huset. Er det steder hvor vann fra terreng blir liggende mot grunnmuren, for eksempel på grunn av groper i terrenget? Dette kan føre til at grunnmuren stadig får tilført fuktighet ved regn og snøsmelting, dette løser vi for deg.

Mur

Vi sjekker om det er mugg- eller soppvekst på grunnmuren. Ser også etter om det er løs puss eller sprekker i muren. Disse må i så fall utbedres. vi utfører feks flekkoperasjoner dersom det er små områder som er utsatt, men disse vil da synes i ettertid. Det er da anbefalt å rehabilitere hele veggen hvis pussen er løs på mer enn en fjerdedel av den.

vegger

Test om det har oppstått råteskader i kledningen . Finner vi tegn på råte,  bytter vi alle steder med råteskade. Er overflaten slitt, flasser eller skaller av, maler eller beiser vi huset. Vi vasker husets yttervegger først for å bli kvitt svertesopp, grønske og forurensing.

tak

Vi sjekker om takrenner og nedløp er i orden, og at de ikke er blokkert, og at de er festet godt og at det ikke er lekkasjer. Vi ser også over pipe, mønebeslag, lufting etc. Vi ser etter farer for om lekkasje er tilstede, spesielt hvis tettingen rundt pipa har morknet opp. Siden dette kan være vanskelig å oppdage innenfra. Vi anbefaler at vi kan sjekke slike ting en til to ganger i året. Ved å benytte deg av våre tjenester så fjerner vi også evt. mose på taket.

Rådgivning og prosjektering

Erfaring er helt avgjørende for et vellykket renoveringsprosjekt. Vi er en pålitelig rådgiver i forhold til vedlikeholds- og oppgraderingsbehov av fasader på bygg. Våre medarbeidere har verdifull kunnskap som du kan dra stor nytte av. Som din prosjektpartner kan vi garantere god informasjonsflyt mellom samarbeidspartnere og deg som oppdragsgiver. Vi har alle nødvendige sertifiseringer, mesterbrev, sentrale godkjenninger og påkrevde kurs innen de ulike fagområder.

Alle som har jobbet med byggesøknader vet at suksess handler om stor nøyaktighet og lang erfaring. Ikke minst gjelder dette på større bygg og verneverdige eiendommer. Her kan vi hjelpe til og spare deg for mye tid og ergelser. Vi kan også hjelpe til med statiske beregninger og arkitekttjenester

Ring byggavdelingen på 906 88 807 eller send oss en mail på post@teamentreprenor.no.

(Får du ikke svar så kan du sende oss en sms på samme nummer)